«Сила українців полягає в нашій неймовірній єдності» – родина ФПОМіМ акумулювала та передала допомогу для ЗСУ

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини факультету > «Сила українців полягає в нашій неймовірній єдності» – родина ФПОМіМ акумулювала та передала допомогу для ЗСУ

З початком повномасштабної агресії рф тисячі, якщо не мільйони співвітчизників долучилися до волонтерської діяльності, перекинувши мости між континентами, збираючи кошти і оплачуючи ними для потреб оборони те, що, здавалося б, купити неможливо. «І це ми ще долари не міняли», – стверджує популярний жарт.

З перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів на українську землю спільнота Університету Григорія Сковороди в Переяславі активно долучилася до підтримки обороноздатності нашої армії. Не припиняє такої роботи й донині.

Днями черговий внесок-акт підтримки Збройних Сил України здійснив колектив факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва. На потреби Збройних Сил України через ГО «Серця Переяславщини» в особі відомої волонтерки Інни Марченко була здійснена адресна допомога в розмірі 7300 гривень. За неї захисникам придбали теплі рукавички та шкарпетки, цукерки та печиво, консерви та паштети, чай та каву. Серед іншого борцям за Україну передадуть дитячий малюнок з Переяслава.

«Перерахунок коштів науково-педагогічних працівників факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва на підтримку Збройних Сил України є консолідованим внеском у перемогу нашої держави, тож долучитися до спільної допомоги  військовим мав можливість кожен охочий працівник і студент Університет Григорія Сковороди в Переяславі» кажуть на факультеті та додають, що й раніше низка викладачів та працівників перерахували свою «донати» на потреби наших військових.

Поза тим, варто зазначити, що викладачі, студенти та працівники ФПОМіМ продовжують щодня займатися різними доброчинними справами та долучатися до волонтерських ініціатив на підтримку наших захисників та захисниць. Благодійні акції, майстер-класи, проєкти та різноманітні заходи відбуваються і в самому університеті.

Ми усі віримо у наших захисників та захисниць! Слава Україні! Слава Збройним Силам України!

 

Пресцентр факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Недавні записи

Категорії