Викладачка Інна Рубан проведе благодійний майстер-клас зі створення подушечки «Пундик». Виручені кошти буде передано ЗСУ

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси факультету > Викладачка Інна Рубан проведе благодійний майстер-клас зі створення подушечки «Пундик». Виручені кошти буде передано ЗСУ

За ініціативи кафедри мистецьких дисциплін та методик навчання та підтримки факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі 21 травня 2022 року  о 10:00 в ауд. 422 (IV поверх корпусу №1) відбудеться майстер-клас зі створення подушечки «Пундик». Виручені кошти будуть передані на потреби Збройних Сил України.

Як зазначила авторка майстер-класу старший викладач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання, факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Інна Рубан, проведення такого заходу важливе з метою зняття емоційного напруження у надзвичайно складний період для нашої держави.

Нагадаємо, що перший майстер-клас був проведений для внутрішньо переміщених осіб. Тоді вони релаксували під час створення «Пундика» та отримали задоволення від процесу і результату своєї роботи.

Матеріали для виготовлення: плюшева ниточка, яка в’яжеться пальчиками,  холофайбер (матеріал коштуватиме 200 гривень – прим.авт.) і хороший настрій. Майстриня зазначає, що ця техніка підійде навіть для тих, хто взагалі не вміє в’язати.

Бажаючі  отримати релакс від власноруч створеної подушечки, звертайтеся за телефонами 097 412-63-20 або 063 780-16-15

Ціна майстер-класа – 50 грн, які будуть 100% перераховані на потреби наших з Вами янголів-охоронців – Збройні Сили України. Запрошено усіх охочих!

 

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін та методик навчання

 

Недавні записи

Категорії