Людмила Данилюк навчила виготовляти різдвяні атрибути із соломи дітей та дорослих з Володимира на Волині

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Людмила Данилюк навчила виготовляти різдвяні атрибути із соломи дітей та дорослих з Володимира на Волині

4 січня 2022 року у місті Володимирі, на Волині, в арт-студії «Figli Migli» відбувся казковий майстер-клас з виготовлення різдвяних атрибутів з житньої соломи. Його проводила майстриня Національної спілки майстрів народного мистецтва України, майстер спілки Волинського обласного осередку НСМНМУ, викладачка кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання спеціальності «Образотворче мистецтво» факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі Людмила Данилюк.

Серед усього різноманіття чарівних виробів, які можна виготовити з житньої соломи, Людмила Володимирівна вчила усіх охочих жителів міста, серед яких було багато дітей, робити новорічну зірку та різдвяного Дідуха.

«Найпершими взяли участь наймолодші діти 5-11 років, які виготовляли Різдвяну Зірку з фарбованої соломи за допомогою  спеціальних станочків. Потім завітали підлітки 12-15 років, які вчилися робити Різдвяного Дідуха, а пізніше дорослі, які теж поринули у процедуру виготовлення символа Різдва. Я була приємно здивована присутністю викладачів Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу імені А.Ю. Кримського. Діти зробили зірочки, підлітки та дорослі – Дідухи, майстер-клас пройшов продуктивно. Сподіваюсь, усі залишилися задоволеними та щасливими, а я завдячую учасникам, котрі знайшли час та можливість поринути у магічну атмосферу соломкарства», розповідає майстриня.

Її слова підкріплюють своїми відгуками колеги та учасники дійства.

Леся Мартинюк викладачка Володимир-Волинського фахового коледжу ім. А. Кримського:

«Напередодні Різдва, в студії Figli Migli, завдяки майстрині відбувалося направду казкове дійство. Кожен з учасників став веселішим, добрішим і щасливішим. Велика вдячність майстрині Людмилі Данилюк за майстер-клас. Пишаюся своїми, такими успішними випускниками образотворчого мистецтва педагогічного коледжу імені А.Ю. Кримського!»

Тетяна Токарєва викладачка Володимир-Волинського фахового коледжу ім. А. Кримського:

«Майстер-клас із художньої обробки соломи втілено! Низький уклін майстрам – Людмилі Данилюк та Володимиру Шилінговському за гарний досвід та родзинки в соломкарстві. Подяка усім учасникам майстерки: і дітям, і підліткам, і дорослим!»

Лариса Кулікова, колишня заступниця міського голови міста Володимира-Волинського

«Моя мрія навчитись робити дідуха стала можливою завдяки майстрині Людмилі Данилюк, арт студії Figli Migli, та Володимиру Шилінговському. Дякую за чудовий майстер-клас і затишну атмосферу!»

Наостанок Людмила Данилюк висловлює щиру подяку Тетяні Токарєвій – викладачці Володимир-Волинського фахового коледжу ім. А. Ю. Кримського, керівнику арт-студії Figli-Migli за організацію, запрошення та незабутню, чарівну різдвяну атмосферу. А також своєму колезі, вчителю Володимирського  НВК №3, майстру ДПМ, Володимиру Шилінговському за співпрацю та креативний підхід до роботи з дітьми. Переконані, співпраця неодмінно продовжиться та набере ще більших обертів у Новому році!

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Недавні записи

Категорії