Знайомство з майбутніми абітурієнтами в «Артеку»: конкурси та профорієнтація від здобувачів-образотворців

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > Знайомство з майбутніми абітурієнтами в «Артеку»: конкурси та профорієнтація від здобувачів-образотворців

Упродовж минулого тижня у Міжнарожному дитячому центрі «Артек» випускниця факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі Іванна Грицюк, студент IV курсу Віктор Смірнов, магістранти факультету Анастасія Маркевич та  Євген Бовсуновський розповіли «артеківцям», серед яких 32 одинадцятикласники з усіх куточків України про якісне навчання та підготовку сучасних фахівців з образотворчого мистецтва у Переяславі, якими є безпосередньо самі спікери.

Відтак за підтримки культурно-мистецького центру на чолі з його директоркою Оксаною Смірновою для дітей різновікових категорій було проведено ряд цікавих заходів передноворічного спрямування, серед яких: конкурс на найкреативнішу ялинку; майстер-клас з декупажу; конкурс на найкрасивішу ялинкову прикрасу; майстер-клас по виготовленню Рідвяного оберегу та конкурс на найніжнішу витинанку. За результатами кожного з конкурсів було визначено переможців.

Поміж тим артеківцям було представлено фільм про наш університет, після перегляду якого діти виявляли бажання вступити на навчання саме до УГСП. Радіємо такому бажанню дітей та чекаємо їх на навчання у стінах альма-матер!

Пресцентр факультету

Недавні записи

Категорії