Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > «Пізнай себе і світ»: стартував конкурс з образотворчого та декоративного мистецтва. Зголоситися до участі можна не пізніше 20 грудня

Творчість Григорія Сковороди поступово переосмислюється. З’являються нові книжкові та графічні проєкти, наукові дослідження, творчі роботи. Університет Григорія Сковороди намагається якнайчастіше поповнювати цей процес своїми напрацюваннями задля того, аби ніколи не міліли сковородинознавчі джерела. З 6 по 20 грудня 2021 року триватиме Всеукраїнський творчий конкурс з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Пізнай себе і світ» до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди. Зголошуватися до участі можуть усі охочі.

За повідомленням організаторів, кафедра мистецьких дисциплін і методик навчання факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі, метою проведення творчого конкурсу з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва є пошук й підтримка обдарованої молоді, залучення їх до творчої діяльності, до вивчення і аналізу творів українського філософа Григорія Сковороди про добро та справедливість й налагодження взаємодії.

Учасниками творчого конкурсу можуть стати учні 8-11 класів ЗЗСО та студенти ЗВО І-ІV рівнів акредитації. Задля участі вони мають не пізніше ніж 20 грудня 2021 року надіслати 2 світлини власних творчих робіт з образотворчого, або декоративно-прикладного мистецтва на електронну скриньку: obrazotvorchemystetstvo@ukr.net

Більше довідкової інформації за телефоном: +38(097)-129-95-46 (Людмила)

У складі журі: професорка, декан факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Наталія Ігнатенко; доктор мистецтвознавства, професор, завідувачка кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Тетяна Мартинюк; к.п.н., доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Тетяна Носаченко; ст.викладач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання, член Національної спілки художників України Роман Мотузок; к.п.н., доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання, член спілки дизайнерів України Ольга Стрілець; к.п.н., в.о. доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Оксана Смірнова; старший викладач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Олена Шпитальова та викладачка кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Людмила Данилюк.

Підсумки планують підвести не пізніше 22 грудня, а інформацію про нагородження дипломантів та переможців конкурсу буде оприлюднено 23 грудня 2021 р.

Бажаємо вам натхнення та з нетерпінням чекаємо на Ваші роботи!

 Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Недавні записи

Категорії