Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри музичного мистецтва і методики навчання > «Світ гармонії і краси»: запрошуємо усіх охочих відвідати виставку художніх робіт з житньої соломи Людмили Данилюк

З 11 листопада на IV поверсі Університету Григорія Сковороди в Переяславі працює виставка «Світ гармонії і краси», де представлені художні роботи з житньої соломи викладачки кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання факультету педагогічної освіти менеджменту і мистецтва Людмили Данилюк.

Людмила Володимирівна є учасницею міжнародного фестивалю «Сніп»; дворазовою лауреаткою обласного фестивалю творчості дітей села «Золоте Зернятко»; учасницею Всеукраїнського фестивалю «Солом’яний бичок»; переможницею обласного конкурсу «Натхнення»; переможницею обласного та Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Звичайне диво»; переможницею Міжнародного фестивалю Дитячої творчості «Золотий Лелека» 2009-2010 рр; Лауреаткою Всеукраїнського фестивалю «Різдвяних Зірок»; Лауреаткою II етапу Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна»; переможницею фестивалю «Барви рідного краю»; переможницею фестивалю-конкурсу «Душа землі моєї»; переможницею I-ї премії Різдвяної атрибутики 2015 р. НІЕЗ «Переяслав»; учасницею виставки «Кращий твір року» м. Київ 2019-2021 р.; доповідачкою майстер-класу «Упровадження в освітню діяльність інноваційних проєктів, моделей, систем, технологій, методик, що спрямовані на підвищення якості освіти» у ході XIII Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті». Поза тим, вона нагороджена Дипломом «Кращий студент Волині 2011 р.»; дипломом I ступеня «Найкращий реквізит колядника та щедрувальника» Конкурсу «Різдвяна атрибутика» – і це далеко не весь перелік нагород Людмили Данилюк.

Надихнувшись творчістю майстрині, відвідувачі виставки «Світ гармонії і краси» з великим задоволенням взяли участь у майстер-класі з виготовлення Новорічної зірки з житньої соломи, про який ми розповідали на нашому сайті. Усі присутні там зазначили, що роботи, представлені на виставці, дуже цікаві і майстерно виконані.

Хоч виставка діє лише кілька днів, про неї вже побутує багато схвальних відгуків від колег майстрині:

«Мене дуже надихнула авторська виставка Людмили Данилюк. Її творчі вироби зачаровують, у них – енергія Сонця та життя. Продовжуй творити прекрасне!», – ділиться своїми враженнями кандидат історичних наук, старший викладач, заступник декана факультету педагогічної освіти менеджменту і мистецтва з навчальної роботи Юлія Бардашевська.

У свою чергу, старший викладач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Роман Мотузок додав: «Виставка цікава тим, що над нею пророблено багато праці. Усі роботи виконані з любов’ю. Я знаю, що майстриня працювала багато років над цими творчими роботами, та втілювала свої ідеї в життя».

 Запрошуємо усіх бажаючих відвідати виставку, та поринути у світ прекрасного!

 

Пресцентр кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання

Недавні записи

Категорії