Психологиня університету Тетяна Кузьменко поговорила про проблему емоційного ресурсування у освітньому процесі з учасниками «Літньої STEM-школи 2021»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини факультету > Психологиня університету Тетяна Кузьменко поговорила про проблему емоційного ресурсування у освітньому процесі з учасниками «Літньої STEM-школи 2021»

Протягом літа що минає Університет Григорія Сковороди у Переяславі став платформою для реалізації надзвичайно потужних проєктів неформальної освіти – студентство та представники науково-педагогічного складу долучалися до численних науково-практичних, мистецьких, спортивних заходів. Серед інших активностей помітно вирізнялася «Літня STEM-школа 2021» започаткована у межах Українського проєкту «Якість освіти» та реалізувалася за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та інших співорганізаторів. Відтак більше трьох тисяч зареєстрованих учасників у період 17-19 серпня 2021 року мали змогу відчути синергію науково-практичної спільноти, що об’єдналася, досліджуючи інновації STEM-освіти – сучасного освітнього тренду, що набув популярності в Україні та на міжнародних теренах.

Університет Сковороди був гідно презентований представниками кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва, старша викладачка якої Тетяна Кузьменко долучилася до зібрання у якості спікерки та представила на розгляд слухачів літньої школи проблему емоційного ресурсування учасників освітнього процесу. Тетяна Миколаївна акцентувала увагу на важливості розвитку у здобувачів освіти емоційного інтелекту як фундаменту гармонійної особистісної та професійної самореалізації.

«Я маркерувала основні задачі, що стоять перед координаторами сучасного освітнього середовища, акцентувала увагу на потребі використання якісного психолого-педагогічного інструментарію під час супроводу учасників освітнього процесу. Також у межах виступу було презентовано авторську методичну розробку – набір метафоричних асоціативних зображень та матриць для психологічного консультування і психокорекції «Баланс Життя»» коментує доповідачка.

Пишаємося тим, що напрацювання навчально-наукової лабораторії арттерапії та інноваційного консультування, яку очолює Тетяна Кузьменко отримали позитивне схвалення учасників майстер-класу.

Пресслужба факультету

Недавні записи

Категорії