Відбулася онлайн зустріч представників кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти зі стейкхолдерами: що обговорювали?

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини факультету > Відбулася онлайн зустріч представників кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти зі стейкхолдерами: що обговорювали?

У четвер, 20 травня 2021 року відбулася онлайн зустріч за участю професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти і стейкхолдерів освітньо-професійної програми «Практична психологія» спеціальності 053 «Психологія»: успішних здобувачів вищої освіти спеціальності «Психологія» ОПП «Практична психологія» факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва та потенційних роботодавців. Під час зустрічі було розглянуто і обговорено широке коло питань, що стосуються якості підготовки та працевлаштування випускників спеціальності.

На зустріч завітали випускники освітньо-професійної програми «Практична психологія» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти: здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Психологія» ОПП «Практична психологія» факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва (IV курс, денна форма навчання) Лана Авдієнко; здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Психологія» ОПП «Практична психологія» факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва (IV курс, денна форма навчання) Алла Серга та старша лаборантка кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти Лілія Фейдак.

Крім цього, були присутні стейкхолдери-працедавці: директор центру допомоги дітям «Місто щасливих дітей» м. Київ, кандидат психологічних наук, доцент Юрій Кашпур; директор комунальної установи «Циблівський інклюзивно-ресурсний центр» Циблівської сільської ради Світлана Шульга та директор Гайшинської гімназії Переяславської міської ради Віталій Білоусько.

Учасники онлайн зустрічі обмінялися думками щодо змісту освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, переліку й змісту освітніх компонентів та фахових компетентностей, необхідних для підготовки конкурентоспроможних на ринку праці практичних психологів. Усі представники роботодавців дійшли згоди, що рівень підготовленості наших випускників відповідає всім професійним вимогам і зростає з року в рік.

Стейкхолдери висловили підтримку напрямку розвитку кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти та задекларували готовність до подальшої співпраці. Поза тим – розповіли про конкретні навички, яких вони потребують від випускників кафедри, вказали на сильні сторони освітньої програми та надали свої пропозиції з її оновлення.

Констатуємо, що зустріч пройшла цікаво, плідно та стала корисною як для викладачів, так і для стейкхолдерів. Ми щиро вдячні усім учасникам зустрічі за плідну співпрацю та зацікавленість до підготовки майбутніх практичних психологів.

 

Прес-центр кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти

Недавні записи

Категорії