Сьогодні старшокласник, завтра – студент: профорієнтаційна робота кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти > Сьогодні старшокласник, завтра – студент: профорієнтаційна робота кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти

Одним із основних напрямів роботи кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі є профорієнтаційна. Зокрема, заходи, які б стимулювали пошук молодою людиною, школярем майбутньої професії, яка буде сприяти розвитку рівня людини як фахівця, людини, що проявляє ініціативу, вчиться отримувати інтелектуальну та трудову незалежності.

Відтак, з 8 по 12 лютого 2021 року студенти ІІІ курсу спеціальності 013 «Початкова освіта» факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва активно долучилися до профорієнтаційної роботи серед учнів випускних класів Київської, Черкаської, Чернігівської, Рівненської та інших областей. Студенти презентували сковородинівський університет, розповіли про спеціальності факультету та запросили учнів навчатися у нашій альма-матер. Випускникам було роздано профорієнтаційний матеріал – буклети та пам’ятки.

Окрім цього, учні отримали вичерпну інформацію стосовно студентського життя в університеті, умов проживання в гуртожитках, можливостей академічної мобільності студентів та міжнародних програм обміну.

Колектив кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти висловлює щиру подяку дирекціям шкіл за надану можливість відвідати заклади загальної середньої освіти.

Прес-центр кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти

Категорії